Belevenissen

BELEEF

Cultuur, Natuur, Gastronomie / Alles-in-1

KOM MET ONS OP REIS

 

 

 

... en ontdek op een speelse manier, omgeven door betoverende natuur, de absoluut briljante geschiedenis van de eerste wereldmacht.

 

 

 Van de tijd van de dinosaurussen helemaal tot vandaag,

elk deel van de weg van het verleden is gelegd met een stukje Portugal.

 

 

Laat je verrassen! Boek nu en garandeer je plaats!

Algarve

 

Prachtige rotsformaties, wonderlijke stranden, adembenemende uitzichten, weelderige bossen, ... De Algarve heeft het allemaal! Je ontdekt alles wat je niet vindt in de toeristische zone: de meest verscholen plekjes, vergeten monumenten, de lokale manier van leven en de echte, heerlijke gastronomie. Onze tours tezamen tonen je alle authentieke aspecten van dit magnifieke Zuidwesten van Europa en elke tour staat op zich als een leuk dagje uit met een stevig vleugje cultuur en kwaliteitsinformatie.

Lissabon & Sintra

 

De Lichtstad en de Maanheuvel. Het één een bruisend centrum in de tijd van de ontdekkingsreizen en nog steeds vandaag, de ander ooit het perfecte toevluchtsoord voor de Portugese koninklijke familie en nu voor jou! Paleizen, kloosters, forten, kasseistraten, rotskusten, zandstranden, kabbelende rivier, iconische bruggen, fascinerende bossen, ginjinha en pastel de nata. Bijna teveel om te zien. Bijna! Veel vind je zelf, slenterend door de straten; voor een unieke ervaring kom je met ons mee.

Rondreizen

 

Elk van onze daguitstappen in de Algarve, Lissabon of Sintra zijn een aangename afleiding van het strand of zwembad tijdens je ontspannende vakantie. Doch, voor diegene die reizen om te ontdekken is elke dag een kans om iets nieuws te beleven. Voor jou, hebben we thematische rondreizen gecreëerd die tot wel tien dagen kunnen duren. Perfect georganiseerd in kleine groepen, dus je hoeft enkel maar te genieten, alles op je af te laten komen en je geen zorgen te maken over de praktische kant.

Op maat gemaakt

 

Enkel het beste voor jouw speciale evenement, groepsvakantie of privé belevenis. Van een wandelweekend voor je sportclub, over teambuilding activiteiten voor je werknemers en kookworkshops voor je vrienden, tot exclusieve romantische belevenissen, onze waaier aan mogelijkheden lijkt eindeloos. Portugal heeft een enorme diversiteit en vele troeven om van jouw idee een droomevenement te maken. Het enige dat je moet doen is op onze ervaring en professionalisme vertrouwen.

BEOORDELINGEN

 

Kijk wat mensen van hun belevenissen met ons vinden op onze Facebook Pagina: