Lissabon & Sintra

BELEEF

Luisterrijk Lissabon & Sierlijk Sintra

Lissabon & Sintra

 

Naar Lissabon gaan is zoals een wereldreis maken. Je wordt begroet door een vleugje San Francisco wanneer je de 25 April Brug oversteekt terwijl Cristo Rei je bewaakt zoals in Rio de Janeiro. De romantische zielen nemen de Santa Justa lift, gebouwd in dezelfde periode en stijl als de Eiffeltoren in Parijs en net zoals Rome is Lissabon gebouwd op zeven heuvels. Aangezien de stad ooit het centrum van de eerste wereldmacht was, vind je er vele internationale historische invloeden terug, wat de stad divers maakt, maar er heerst een onmiskenbare Portugese sfeer. Kleine cafés en restaurants op elke hoek, traditionele winkels, elegante architectuur en verrukkelijke voetpaden. Net buiten de stad bevindt zich het Natuurpark Sintra-Cascais, een sprookjesachtig bos bezaaid met omvangrijke paleizen, en aan de andere kant van de rivier Taag, het Natuurpark Arrábida, de perfecte plek voor een actief dagje uit of om te ontspannen weg van de drukte van de stad.

Secrets of Sintra

 

Ontdek de minder gekende juwelen van het Natuurpark van Sintra. Beleef een gevarieerde dag in het weelderige bos van de Maanheuvel, sinds lang het geliefde zomerverblijf van de koninklijke familie. Schijnbaar een streek vol met paleizen en decadente villas zal deze tour je verrassen met de eenvoud van het landelijke leven net buiten de stad, met een uitzonderlijke gastronomische ex libris en bescheiden kloosters. Dit moet je gedaan hebben wanneer je in (de buurt van) Lissabon bent!

 

• Volledige dag

• € 99,-

Arrábida Relax

 

Gun je voeten wat rust na dagenlang door de straten van Lissabon geslenterd te hebben en laat jezelf door de natuurlijke schoonheden van Arrábida rijden. De magnifieke vergezichten, een gevolg van de nabijheid van deze bergketen tot de Atlantische Oceaan maken van deze dag een ontspannend, natuurlijk genot. Natuurlijk, naar onze goede gewoonte, zal er ook een vleugje cultuur te bespeuren zijn.

 

• Volledige dag

• € 89,-

Transfer Nazaré

 

De grootste golven ter wereld zijn in Nazaré, ongeveer 100 km van Lissabon, Dus als de condities goed zijn, moet je dit gezien hebben! Paleizen zijn er morgen nog, de golven misschien niet. Contacteer ons om te weten wanneer er tijdens jouw verblijf de beste condities zijn.

 

• Transferdienst

• € 40,-

 

Arrábida Coasteering

 

Een actieve en verfrissende dag. 's Ochtends ontdek je de rotschtige kustlijn op de beste manier door te klimmen, springen en zwemmen. Deze avontuurlijke activiteit heet coasteering en biedt je exclusieve beelden, brengt je in nauw contact met de indrukwekkende natuur and is vooral heel plezierig! Na de lunchpauze in een vissersdorp krijg je rust op een van de iconische stranden van de regio.

 

• Volledige dag

• € 99,-

 

Arrábida Hiking

 

Zoals men zegt: te voet leg je minder afstand af, maar reis je meer. Een rustige tour om ten volle de omgeving in je op te nemen. Een wandeltocht in de ochtend, energie inwinnen bij de lunch en weer op weg voor een tweede wandeling in de namiddag die eindigt op een prachtig strand waar je een verfrissende duik kan nemen als je wilt.

 

• Volledige dag

• € 79,-