Over ons

OVER ONS

Cultureel toerisme in Natuurparken van Algarve & Lissabon.

Ons design is gebaseerd op etnoculturele geografie in Zuidwest-Europa. Al onze services zijn gekenmerkt door de kwaliteitsvolle informatie en speelse aard, met een immer groot respect voor de ecologische waarden. Als onderdeel van het lokale ecosysteem, maken we al onze keuzes om ten volle bij te dragen tot de New Sustainability van het toerisme in Portugal. We werken altijd met de hoogste veiligheidsnormen en aan de beste prijzen.

40 Jaar

Ervaring

 

Geoptimaliseerde diensten

 voor jouw specifieke behoeften.

Lokale Gidsen

Portugal Specialisten

 

Kwaliteitsinformatie over de

 meest uiteenlopende onderwerpen.

Meerdere vloten

Voertuigen voor alle behoeftes

 

Open en gesloten jeeps, minibussen

 en bussen tot jouw beschikking.

ONS TEAM

Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren en uitvoeren van elk detail van jouw reis met het enthousiasme van de eerste dag.

Kim Hornix

Lokale Gids & Portugalliefhebber

 

Om haar studies Tourism and Recreation Management af te ronden, kwam Kim in 2006 naar Portugal voor een stage van drie maanden en ze is eenvoudigweg niet meer vertrokken. Ze heeft gedurende een aantal jaren het land ontdekt, terwijl ze in Porto en de Algarve woonde en werkervaring opdeed bij de grootste internationale tour operators. Sinds 2013 is ze een full time lokale gids voor Geographic Algarve, waar ze haar liefde voor en kennis over Portugal op de beste manier kan delen.

Maarten Slock

oftewel Dr. Lisbon

 

Maarten is gepassioneerd door reizen. Wanneer hij de kans kreeg om voor een internationale touroperator te werken en zo vele landen wereldwijd te ontdekken, moest hij geen twee keer nadenken.  Maar toen hij in 2015 naar Lissabon werd gestuurd, voelde hij al snel: dit is de juiste plek om te zijn. Sindsdien dwaalt hij door de straten van de stad en omgeving. Sintra, Arrábida, Nazaré,... ze hebben geen geheimen meer voor Maarten. Hij is een echte Lissabon & Sintra specialist.

Vasco Salgueiro

Gepassioneerde Oprichter & Lokale Gids

 

Vasco heeft zijn studentenjaren in Lissabon doorgebracht en kent elk hoekje van de stad, maar kwam al snel naar de Algarve om de visie die hij had in realiteit om te zetten. Hij stichtte Geographic Algarve om jou meer te tonen dan eender wie, om je een diepgaand contact met de lokale cultuur te geven, om je echt te laten proeven van de ware gastronomie en een inzicht te geven in het belang van de natuurlijke regio's. Natuurtoerisme voor het een begrip werd. Na 25 jaar, is het origineel nog steeds het beste!

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

"We bezoeken de Algarve al 17 jaar lang en hebben vele uitstappen gedaan, maar de twee tours die we met Geographic Algarve deden zijn iets heel speciaals." - Karsten Fritze

"Heel indrukwekkende tours." - Johannes Joest

"Prachtige tours, geïnformeerde gidsen, competente en veilige chauffeurs." - Sandor Ploeg

"Vandaag hebben we genoten van een heerlijke, volledig verzorgde dag met Bourgondische verrassingen." -Yvonne Speelman

"De energie van Kim en Vasco werkt aanstekelijk!" - Silvie & Lars

"Een onvergetelijke dag  in de Algarve" - Ana Nanie

"Gewoon leuk!" - Thomas Schwartz

Meer beoordelingen op onze Facebookpagina:

Geographic Algarve werkt samen met de Stad Portimão en is lid van ATA.